2
Komunalna policija Glavnog grada podnijela krivičnu prijavu protiv J.R.
Vrijeđao i napao - komunalne policajce!

       Zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti Komunalna policija podnijela je krivičnu prijavu protiv J.R. Komunalni policajci Glavnog grada fizički su napadnuti danas oko 11 u vršenju komunalnog nadzora. Naime, prilikom kontrole auto-taksi prevoza na Bulevaru Vilija Branta zatekli su J. R. u obavljanju nelegalaog auto-taksi prevoza putničkim motornim vozilom registarskih oznaka PG FT 405.

U toku nadzora J.R. je vrijeđao, omalovažavao, a zatim fizički napao službenike Komunalne policije Glavnog grada, koji su primjenom zakonski propisanih ovlašćenja savladali pomenuto lice. Tom prilikom komunalni policajci Glavnog grada-Podgorica su zadobili tjelesne povrede, a J.R. je uz podnešenu prijavu priveden u prostorije CB Podgorica i predat policijskim službenicima na dalju nadležnost.
- Ovo nije prvi slučaj napada na službenike Komunalne policije, već da ih je bilo nekoliko u prethodnom periodu, a komunalni policajci će nastaviti da primjenjuju svoja ovlašćenja prema licima koja ne poštuju zakonske propise i odluke nadležnih organa - naglašavaju u Komunalnoj policiji.
Posjeta : 159