1
Poslije pucnjave od 11. decembra kod Kliničkog centra
Osumnjičeni uhvaćen - danas!

    Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući intenzivne mjere i radnje na rasvijetljavanju krivičnog djela koje je počinjeno 11. decembra upotrebom vatrenog oružja na štetu M.V. (36) iz Podgorice, identifikovali i danas lišili slobode R.J. (38) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni R.J. je ovo krivično djelo počinio, 11.12.2018., na štetu M.V. tako što je, kako se sumnja, na autobuskom stajalištu preko puta Kliničkog centra u Podgorici, nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom vatrenog oružja nanio oštećenom, koji se nalazio na mjestu vozača vozila marke „Golf III“, tešku tjelesnu povredu - prostrjelne rane obje potkoljenice. Osumnjičeni se nakon izvršenog krivičnog djela dao u bjekstvo.
M.V. je ukazana ljekarska pomoć.
Policija je o događaju obaviještena od službenika Zavoda za hitnu medicinsku pomoć i po prijemu obavještenja odmah su preduzeli potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja i rasvijetljavanja ovog događaja. O svemu je obavješten nadležni tužilac.
Intenzivnim radom podgoričke policije osumnjičeni je identifikovan, lociran i danas lišen slobode zbog sumnje da je počinio navedena krivična djela.
Posjeta : 149