2
Državljanin Republike Srbije lišen slobode na Cetinju
Trgovao falsifikovanim eurima!

    Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje lišili su slobode S.C. (27), državljanina Republike Srbije, zbog sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje novca.

Sumnja se da je S.C u dva navrata, 13. i 18. novembra ove godine, u promet stavio ukupno dvije novčanice u apoenima od po 100 eura za koje je utvrđeno da su falsifikati i to na način što je u dvije prodavnice u Cetinju platio kupljenu robu sa po jednom takvom novčanicom. Protiv S.C. je danas tužiocu podnijeta krivična prijava. On će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu u ODT u Cetinju zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.
Švercovali cigare

Službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta danas su državnom tužiocu u ODT u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu protiv S.P. (46) i V.P. (38) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena trgovina. Policijski službenici su naime danas u porodičnoj kući ovih lica u Podgorici pretresom pronašli i oduzeli 1.378 paklica cigareta bez akciznih markica, vrijednosti oko 3.100 eura, a koje su ova lica, kako se sumnja, držala radi dalje nedozvoljene prodaje, budući da je promet ovih proizvoda ograničen.




Posjeta : 940