1
Službenici CB Bijelo Polje lišili slobode dvije osobe
Vozili u - alkoholisanom stanju!

    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Bijelo Polje, vršeći redovne kontrole saobraćaja, lišili su slobode dva lica koja su upravljala vozilima pod dejstvom alkohola. Nakon podnošenja zahtjeva za pokretanje prekršajnih postupaka nadležni sud ovim licima izrekao zatvorske kazne

Službenici CB Bijelo Polje su prekjuče u mjestu Nikoljac, kontrolisali pmv „Reno Clio“ bjelopoljskih registarskih oznaka, kojim je upravljao S.P. (31) iz Bijelog Polja. Prilikom kontrole, policijski službenici su upotrebom alkometra kod S.P. konstatovali prisustvo alkohola u organizmu u količini od 3,08 g/kg. S.P. je lišen slobode zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. Protiv S.P. policijski službenici su nadležnom sudiji u Sudu za prekršaje u Bijelom Polju u skraćenom postupku podnijeli zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, nakon čega je od strane Suda kažnjen zatvorskom kaznom u trajanju od 60 dana.
Takođe, službenici CB Bijelo Polje su danas, 12.11.2018. godine, kontrolisali vozilo kojim je upravljao I.P. kojom prilikom je izvršeno alkotestiranje kojim je konstatovano da ovo lice ima prisustvo alkohola u krvi u količini od 2,49 g/kg. Protiv I.P. je nadležnom sudu podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, nakon čega je on kažnjen zatvorskom kaznom u trajanju od 15 dana.
Posjeta : 175