2
Bezbjednono interesantni Đ.Đ. (37) iz Podgorice lišen slobode
Saobraćajci našli - 50 kg skanka!

       Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica, saobraćajne patrole Jedinice policije Zeta, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a u cilju pojačane kontrole bezbjednosno interesantnih osoba u saobraćaju, kontrolom vozila pronašli su i oduzeli oko 50 kilograma opojne droge marihuana tipa skank. Bezbjednosno interesantna osoba lišena je slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Službenici saobraćane policije JP Zeta su juče, u naselju Mojanovići zaustavili pmv kombi marke „VW Touran“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljalo bezbjednono interesantni Đ.Đ. (37) iz Podgorice. Detaljnom kontrolom vozila policijski službenici su u prtljažniku pronašlii i oduzeli četiri veća džaka sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank.
Službenici CB Podgorica su o događaju obavijestili službenike Odsjeka za borbu protiv droge radi daljeg postupanja.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Đ.Đ. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.
Oduzeta droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.
Posjeta : 241