2
U Safari kampu na Velikoj plaži
Ubola ga - nožem u vrat!

    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj u kratkom roku rasvijetlili su ubistvo u pokušaju koje je počinjeno u Ulcinju na štetu E.D. (66) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Ulcinju. Policijski službenici su tom prilikom, zbog sumnje da je počinila ovo krivično djelo, lišili slobode D.K. (35) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Ulcinju.

Službenici Dežurne službe OB Ulcinj su sinoć oko 20,30 obaviješteni dežurnog ljekara Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Ulcinj da je na ukazivanje pomoći doveden E.D, a da je povrede zadobio ubodom noža u predjelu vrata, nakon čega je hitno transportovan u Opštu bolnicu u Baru radi dalje hospitalizacije.
Kriminalističkom obradom i operativnim radom službenici OB Ulcinj su došli do sumnje da je ovo krivično djelo počinila D.K.
Sumnja se da je D.K. ovo krivično djelo počinila sinoć u Safari kampu na Velikoj plaži oko 19,30 časova, na način što je nakon kratke prepirke i svađe sa E.D, napala ovo oštećeno lice kuhinjskim nožem i nanijela mu ubodnu ranu dubine 2 cm u predjelu vrata. Ona je ubrzo pronađena i lišena slobode.
Službenici OB Ulcinj su sa lica mjesta izuzeli tragove i nož dužine 19 cm.
O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da se D.K. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju.
Posjeta : 146