2
Predsjedništvo Odbojkaškog saveza Crne Gore
Masoničić selektor odbojkašica!

       U preostalim utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odbojkašice Crne Gore kao selektor predvodiće Nikola Masoničić - odlučilo je danas Predsjedništvo Odbojkaškog saveza Crne Gore.
Prije usvajanja ostavke Dragana Nešića, Masoničić mu je bio pomoćni trener u stručnom štabu seniorske selekcije, ali i trener mlađih reprezentacija. Trener "Galeba" najveće uspjehe ostvario je osvajanjem zlatne medalje na Balkanskom prvenstvu za kadetkinje 2018.godine, a takođe je osvojio i dva Kupa Crne Gore sa ekipom Galeba (2016, 2018).

Predsjedništvo je takođe donijelo Odluku o dodjeli povelje za razvoj odbojkaškog sporta u Crnoj Gori, po kojoj će se povelje dodijeliti svim živim predsjednicima OSCG koji su tu funkciju obavljali od dana osnivanja Saveza. Povelja bi se dodijelila i predsjednicima koji su tu funkciju obavljali i kao predsjednici (potpredsjednici) OS Jugoslavije (OS SCG), a posebno kao predsjednici OSCG. Ove povelje će se uručiti na svečanosti povodom proglašenja odbojkaša i odbojkašice za 2018.godinu, a u znak obilježavanja 60 godina od osnivanja Odbojkaškog saveza Crne Gore.
Posjeta : 107