1
Policija lišila slobode S.V. (43) iz Podgorice
Našli mu - 37 pakovanja heroina!

       Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su juče, preduzimajući mjere i rdnje u cilju otkrivanja, sprječavanja i suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga, pronašli i oduzeli ukupno oko 100 grama heroina, vagu za precizno mjerenje, tablete, novac za koji se sumnja stečen vršenjem krivičnog djela i jedno vozilo. Jedna osoba lišena je slobode.

Službenci Odsjeka juče su lišili slobode S.V. (43) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krvično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Postupajući na osnovu operativnih informacija službenici Odsjeka su zaustavili pmv marke „VW Polo“ kojim je upravlajo S.V, a sa kojim su se nalazili J.J. i G.Dž. Policijski službenici su prilikom pregleda lica i vozila pronašli i oduzeli 37 pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraone boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, tri tablete buprenorfina i novac u iznosu od 75 eura za koji se sumnja da je stečen vršenjem krivičnog djela. Vozilo je oduzeto radi provjera. Kod J.J. i G.Dž. su pronađene tri tablete ksalola i 1,5 tableta buprenorfina. U koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, policijski službenici su izvršili pretres stana koji koristi S.V. i tom prilikom su pronašli i oduzeli jedno veće pvc pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin, vagu za precizno mjerenje i predmete za koje se sumnja da služe za pakovanje opojne droge.
Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se S.V. duži vremenski period bavio nabavkom heroina u većim količinama, oko 100 grama, koju je kasnije prepakivao i stavljao u dalji promet.
Posjeta : 122