0
Selektor mlade U-21 fudbalske reprezentacije Crne Gore objavio spisak igrača za za duele sa Luksemburgom i Kazahstanom
Priliku dobijaju - i mlađi!

       - Na spisku je otprilike pola igrača koji će imati pravo nastupa i u sljedećem ciklusu. Tu su i neki novi igrači, koje želimo polako da uvodimo u reprezentaciju, da vide kako funkcioniše ovaj sistem. Trebalo je da na spisku budu i neki mlađi igrači, ali su oni sada potrebniji omladinskoj reprezentaciji, koja igra kvalifikacioni turnir uskoro. Od idućeg mjeseca će i oni biti dio mlade reprezentacije - objasnio je Mojaš Radonjić, selektor mlade U-21 fudbalske reprezentacije Crne Gore, koji je objavio spisak igrača za za duele sa Luksemburgom i Kazahstanom.

- Na papiru, ove dvije reprezentacije su na lakši protivnici. Ali, oni igraju izrazito defanzivno, pogotovo kada igraju u gostima. Kazahstan, recimo, igra sa pet igrača u posljednjoj liniji i veoma je teško probiti taj zid. Luksemburg smo na strani savladali sa 3:1, ali će ova utakmici biti skroz drugačija. U svakom slučaju, u oba meča ćemo morati da koristimo šanse koje stvorimo, u suprotnom ćemo imati problema, dodao je Radonjić.
Crna Gora će protiv Luksemburga igrati 12. oktobra od 16 časova u Nikšiću, gdje će dočekati i Kazahstan, 16. oktobra.
Spisak

Za posljednje dvije utakmice u grupi 9 konkurišu golmani: Lazar Carević (Barselona, Španija), Krsto Ljubanović (Aceućal, Španija), Vidoje Popović (Bokelj); odbrana: Luka Uskoković (Maribor, Slovenija), Miloš Drinčić, Luka Malešević (Iskra), Andrija Vukčević (Spartak, Srbija), Emir Azemović (Zemun, Srbija), Marko Vučić (Sutjeska), Janik Filipović (Kajzerslautern, Njemačka), Periša Pešukić (Rudar); vezisti: Stefan Lončar (Sutjeska), Milija Golubović (Rudar), Stefan Vukčević (Zeta), Ognjen Stijepović (Sampdorija, Italija), Marko Miličković (OFK Titograd), Ilija Vukotić (Benfika, Portugal), Vladan Bubanja (Sutjeska), Jovan Vujović (Lovćen); napadači: Stefan Milošević (Iskra), Zoran Petrović (OFK Titograd), Meris Skenderović (Hofenhajm, Njemačka), Milutin Osmajić (Sutjeska).
Posjeta : 148