0
Od 28. septembra
U šest akcija - sedmoro lišeno slobode!

          Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su, od 28. septembra do danas, u šest odvojenih aktivnosti, lišili slobode sedam osoba zbog sumnje da su počinila sedam krivičnih djela.


Slobode je lišen N.M. (37) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila i krivično djelo krađa tako što je 09. septembra otuđio „Mercedes“ i dokumenta koja su se u njemu nalazila. Dokumenta su pronađena i vraćena vlasnici. Takođe slobode je lišen i D.Lj. (38) iz Podgorice, zbog sumnje da je 28. septembra počinio KD krađa tako što je istog dana provalio u vozilo i iz njega otuđio lap top. Osim toga slobode je lišen i S.B. (43) iz Podgorice zbog sumnje da je 07. septembra počinio KD krađa u radnji „Okov“ na način što je iz radnje ovog pravnog lica otuđio akumulatorsku testeru. Ova lica su uz krivične prijave privedena nadležnom tužiocu, a rasvjetljavanju ovih krivičnih djela doprinio je rad policijskih službenika na terenu.
Pored ovih krivičnih djela, rasvijetljena su još tri. Slobode su lišeni V.R. (35) i O.M. (40) iz Nikšića, zbog sumnje da su na štetu reditelja D.M. počinili krivično djelo teška tjelesna povreda na način što su, 27. septembra, u centru Podgorice ovom licu nakon kraće verbalne rasprave zadali više udaraca u predjelu glave i tijela. Slobode je lišen i D.P. (22) iz Podgorice, zbog sumnje da je 29. septembra počinio KD teška tjelesna povreda, na štetu V.D, na način što je u kući oštećenog ovom licu zadao više udaraca stisnutim pesnicama u predjelu glave i tijela. Osim toga, slobode je lišen i D.G. (27) iz Podgorice, zbog sumnje da je, 28. septembra ove godine, počinio KD nasilničko ponašanje u sticaju sa KD teška tjelesna povreda i to na način što je u dijelu grada Preko Morače fizički nasrnuo na M.E. i zadao mu udarce pesnicom, usljed čega je ovo lice zadobilo povrede. Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivične prijave, biti sprovedeni nadležnim tužiocima.
Posjeta : 191