2
Cetinjska policija rasvijetlila krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu N.D. (25)
Prijave protiv - troje "interesantnih"!

    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili su krivično djelo nasilničko ponašanje, koje je počinjeno na štetu N.D. (25) iz Cetinja. Policijski službenici su juče nadležnom tužilaštvu podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv tri bezbjednosno interesantna lica i to: M.Đ. (48), R.M. (29) i M.R. (46), svi iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili navedeno krivično djelo.

Službenici OB Cetinje su 7.09 obaviješteni da je na Bulevaru crnogorskih junaka došlo do tuče više osoba. Izlaskom na lice mjesta policijski službenici su zatekli N.D. koje je imao vidljive povrede po glavi i tijelu.
Policijski službenici su nakon preduzetih mjera i radnji identifikovali osobe za koje se sumnja da su počinila navedeno krivično djelo i protiv njih podnijela krivičnu pijavu zbog sumnje da su počinile krivično djelo nasilničko ponašanje. Oni su kako se sumnja, presreli oštećenog i nakon što su ga sustigli zadali su mu više udaraca rukama i nogama u predjelu glave i tijela, kojom prilikom je N.D. izgubio svijest i zadobio lake tjelesne povrede. Oni su se nakon toga udaljili u nepoznatom pravcu.
Posjeta : 160