1
Nova sezona Regionalne lige za rukometašice počinje sjutra, turnirom u kompleksu "Verde"
"Plave" prvo - protiv "Jagodine"!

– Sve djevojke osim Branke Konatar koja ima boginje i Enise Đoković koja se oporavlja nakon operaciju su na raspolaganju za predstojeći turnir. Raduje i što je Anastasija Suslova podigla nivo forme i fizičke spremnosti nakon duge pauze od pvorede, Ema Ramusović je takođe, radila naporno u prethodnom periodu, kao i ostale koje su imale poseban tretman od početka priprema. Sve su vijesti koje raduju pred zvaničani početak sezone i duele koje imamo u Regionalnoj ligi, a naročito pred EHF sedmicu i obaveze reprezentacije - ističe Dragan Adžić, trener rukometašica "Budućnosti", koje će sjutrašnjom utakmicom protic "Jagodine" otvoriti prvi turnir nove sezone regionalne lige.
Slovenački "Krim" treći je učesnik turnira koji će biti odigran u kompleksu "Verde".

- Trenirali smo sa Krimom, a onda nas očekuju dueli protiv tog tima i Jagodine, što je odlična prilika za uigravanje u kompletnom sastavu. I generacija igračica rođenih 2000. godine i mlađe će odigrati dva nezvanična duela protiv Krima. Sve djevojke će, dakle, imati prostora da se dokažu u predstojećim duelima i turnir, kao i zajedničke treninge, želimo da iskoristimo na najbolji mogući način - dodaje Adžić.
”Plave” su prošle sezone osvojile drugo mjesto u Regionalnoj ligi iza Vardara, a dueli u tom takmičenju bili su odlična priprema za izazove u Ligi šampiona, što će biti slučaj i u ovogodišnjem izdanju u kojem je cilj napraviti korak više i izboriti plasman na finalni turnir u Budimpešti.
Liga šampiona počinje prvog vikenda oktobra, kada će u Podgorici, gostovati danski Odenze. Rivali u grupi su još francuski Mec i norveški Larvik, a plasman u glavnu rundu izboriće tri tima.
Posjeta : 163