1
Podgorica
Nasilnici lišeni slobode!

Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode dva lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila nasilna krivična djela i to krivično djelo teška tjelesna povreda i krivično djelo laka tjelesna povreda.

Policijski službenici CB Podgorica su prekjuče lišili slobode S.B. (31) iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu O.D. (24) iz Ukrajine. On je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio tako što je 8.septembra oko 23,30, u ulazu jedne stambene zgrade u Podgorici, fizički nasrnuo na O.D, zbog nesporazuma oko plaćanja nadoknade za održavanje ulaza stambene zgrade. S.B. je, kako se sumnja, oštećenom zadao nekoliko udaraca stisnutom pesnicom u predjelu lica, usljed čega je O.D. zadobio teške tjelesne povrede u vidu frakture vilice. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se S.B. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.
Nadalje, službenici podgoričke policije su istog dana lišili slobode V.M. (18) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo laka tjelesna povreda na štetu N.R. (18) iz Podgorice. On je ovo krivično djelo počinio tako što je, kako se sumnja, bez razloga iz kuhinje oštećenog uzeo nož dužine oko 9 cm, i tom prilikom ubodom nožem u predjelu nadlaktice desne ruke nanio lakše tjelesne povrede N.R.
O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Podgorici, koji je naložio da se V.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo laka tjelesna povreda.
Posjeta : 146