0
Cetinjska policija kontrolisala četiri bezbjednosno interesantne osobe
Oduzeli kokain i vozilo!

    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, sprovodeći planske aktivnosti usmjerene na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica, kontolom četiri lica pronašli i oduzeli kokain kao i jedno vozilo radi provjera.


Službenici OB Cetinje juče su kontrolisali su četiri bezbjednosno interesantna lica i tom prilikom od P.L. (30) iz Cetinja privremeno oduzeli putničko motorno vozilo marke „VW Golf V“ bez registarskih oznaka, koje će biti predmet provjera. Nadalje, istog dana, službenici OB Cetinje su u ulici Ivanbegovoj kontrolisali pmv „Renault“ podgoričkih registarskih oznaka u kojem su se nalazila dva bezbjednosno interesantna lica Đ.P. (31) i F.B. (27). Policijski službenici su pregledom F.B. pronašli i oduzeli praškastu materiju bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain. Opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.
O događaju je obavješten nadležni državni tužilac koji će se o kvalifikaciji djela izjasniti nakon vještačenja. Protiv Đ.P. i F.B. su podnijete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja.
Posjeta : 281