0
KK "Budućnost Voli" sjutra počinje prodaju sezonskih karata
"Sezonci" bodre redovno - plaćaju u 10 rata!

             - Bliži se nova košarkaška sezona i interesovanje za ovogodišnje sezonske karte raste iz dana u dan. Kako bi navijačima bila omogućena što jednostavnija i ugodnija kupovina, sezonske karte biće prodavane u hipermarketu "Super Voli", u City kvartu. Prodaja počinje od sjutra, svakog dana od 10 do 22, osim nedjeljom. Navijači će moći da odaberu svoje mjesto na tribini i dobiju svoju sezonsku ulaznicu koja uključuje sva takmičenja u kojima učestvuje KK "Budućnost VOLI" - Euroliga, ABA liga i domaća prvenstva, a sezonske karte mogu se plaćati u ratama putem Premium kartice na 6 i 12 i Libero NLB kartice na 10 mjesečnih rata bez kamate. Podjeljene su u kategorije od 140, 180, 240, 300, 500, 1000 i 2000 eura - saopšteno je na današnjoj press konferenciji šampiona ABA liga i euroligaša.

Pojedinačne karte biće podijeljenje u tri kategorije. Cijena karte za Euro ligu biće sedam, 10 i 15 eura, za ABA ligu tri, pet i sedam eura, a za domaća takmičenja po dva eura,
U sklopu adaptacije SC Morača, pripremljen je nov sistem ulaska u dvoranu, karte će biti skenirane na ulazima i neće imati opciju za više ulazaka ili izlazaka.
- Veliko nam je zadovoljstvo što smo zahvaljujući Premium programu koji Telekom realizuje u partnerstvu sa Hipotekarnom Bankom, našim korisnicima omogućili kupovinu sezonskih karata pod povoljnim uslovima, na 6 i 12 rata. Premium MasterCard je najpopularnija platna kartica u Crnoj Gori jer korisnicima donosi brojne pogodnosti, uključujući i popuste do 30% na preko 1300 lokacija u Crnoj Gori. Kao dugogodišnji partneri i sponzori KK Budućnost, u Telekomu smo ponosni na sve dosadašnje uspjehe Kluba i raduje nas što ćemo zajedno sa našim korisnicima biti podrška “plavima” u predstojećoj uzbudljivoj sezoni u kojoj će Podgorica ugostiti najbolje evropske ekipe. Pozivamo sve ljubitelje košarke da podrže svoj Klub tako sto ce kupiti sezonsku kartu i navijati sa tribina – izjavila je Jelena Radonjić-Đurković, ekspert za korporativnu komunikaciju u Crnogorskom Telekomu.
- Pozivamo sve klijente Banke da zajednički bodrimo klub tokom ove sezone. Zato smo našim klijentima obezbijedili mogućnost da NLB kreditnim karticama sezonske karte za sve utakmice našeg kluba, mogu kupovati na rate, do 10 rata. Bilo da koristite NLB Visa Libero, Visa Revolving ili Visa Gold, Mastercard standard ili Mastercard Gold ili biznis kreditne kartice NLB Banke, ova mogućnost vam je na raspolaganju - ukazao je zamjenik direktora sektora poslovanja sa građanima NLB banke Dušan Ivančević.
Posjeta : 164