0
NLB Banka potpisala ugovor o saradnji sa KK "Budućnost Voli", kao Premium sponzor kluba za sezonu 2018/2019.
Najbolji produžavaju - zajedno!

       - Uvijek je čast biti u društvu pobjednika, najboljih u regionu koji žele da ostvare i najbolje rezultate u Evropi. Mi u NLB Banci smo prepoznali potencijal ovog sjajnog kluba i mnogo prije osvajanja titule, koja je potpuno promijenila klupsku istoriju, dodatno podstakla razvoj košarke u Crnoj Gori i opravdala velike nade koje smo svi zajedno polagali u ovaj Klub. Dati doprinos sportu je ulog u bolju budućnost i zdravo društvo u cjelini ka čemu stremi NLB Banka. Sa nestrpljenjem isčekujemo novu, još uzbudljiviju sezonu, kada će se košarkaši između ostalog boriti i za titulu Euro lige i punim srcem navijamo za njih - naglasio je Martin Leberle, glavni izvršni direktor NLB Banke, koji je danas sa predsjednikom KK "Budućnost Voli" Draganom Bokanom ozvaničio nastavak saradnje i u ovoj godini, čime je NLB Banka postala Premium sponzor Kluba.

- Najbolji idu uz najbolje, KK Budućnost Voli će dati svoj doprinos da bude najbolji promoter NLB banke i da ga predstavi evropskoj sceni na način na koji to ova institucija svojim renomeom zaslužuje - ukazao je Bokan.

Ulaznice na - 10 rata!


NLB Banka pripremila je posebnu povoljnost za sve ljubitelje košarke i omogućila korisnicima NLB kreditnih kartica da svoju sezonsku kartu za utakmice Aba i Euro lige, kao i domaćeg prvenstva i Kup-a Crne Gore, obezbijede na 10 mjesečnih rata. Svi korisnici NLB Visa Libero, Revolving ili Gold kartica, Mastercard Gold i Standard kartica, kao i biznis kreditnih kartica NLB Banke imaju na raspolaganju ovu povoljnost.
Posjeta : 165