0
Kotorska policija brzo rasvijetlila pokušaj ubistva i lišila slobode M.R. (51) iz Republike Srbije, sa boravkom u Kotoru
Razbio mu glavu - držalom od sjekire!

    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Kotor, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, juče - istog dana kada je i počinjeno rasvijetlili su krivično djelo ubistvo u pokušaju i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo ovo krivično djelo.

Službenici OB Kotor su sinoć oko 21 lišili slobode M.R. (51) iz Republike Srbije, sa boravkom u Kotoru, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu M.P. (38) iz Republike Srbije sa boravkom u Tivtu.
M.R. je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio juče oko 17, tako što je, nakon kraće verbalne rasprave sa M.P, uzeo drveno držalo od sjekire i dva puta udario M.P. u predjelu glave. M.P. je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede opasne po život u vidu frakture lobanje. M.P. je hospitalizovan i nalazi se na bolničkom liječenju.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.R. liši slobode i da mu se privede uz krivčnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.
Posjeta : 245