1
Lišen slobode I.R. (36) iz Podgorice
Upadao maskiran - na pumpe!

       Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica, Stanice kriminalističke policije za suzbijanje imovinskog kriminaliteta, su lišili slobode I.R. (36) iz Podgorice, zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela – razbojništvo i razbojnička krađa u pokušaju, a na štetu zaposlenih i benzinske pumpe „Eko petrol“ u Ulici 4. Jula i u ulici Radoja Dakića u Podgorici.


On je, kako se sumnja, krivično djelo razbojništvo počinio 13.avgusta, u objektu benzinske pumpe „Eko petrol“ u Ulici 4. jula, i to tako što je, djelimično maskiran, uz prijetnju čekićem, od zaposlenog otuđio 530 eura pazara i pobjegao sa lica mjesta.
I.R. je takođe, sumnja se, 20.jula u objektu benzinske pumpe „Eko petrol“ u ulici Radoja Dakića, počinio krivično djelo, i to razbojnička krađa u pokušaju, tako što je maskiran prvo prišao jednom zaposlenom ispred objekta pumpe i pokazao mu da ima nož kod sebe i zahtijevao je od njega da mu preda novac, a zatim je ušao u objekat gdje mu je drugi zaposleni zadao udarac nakon kojeg je I.R. pobjegao.
I.R. je identifikovan zahvaljujući operativnom radu službenika CB Podgorica. On je, uz posebni izvještaj, kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnijetih protiv nepoznatog izvršioca, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.
Posjeta : 181