0
Pripadnici MUP Srbije uhapsili P. M. (27)
Osumnjičen da je - ubio Stevovića!

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u Beogradusu uhapsili P. M. (27), zbog sumnje da je 21. juna ove godine u Beogradu ubio Nikšićanina, Sava Stevovića (45).

Kako prenosi Blic.rs, sumnja se da je P.M. u Ulici Milana Jovanović u Sava Stevovića, koji se nalazio u parkiranom automobilu, ispalio više projektila.
Od zadobijenih povreda Stevović je preminuo na licu mjesta.
Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo P.M. je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
Specijalci su uletjeli u jedan kafić u Beogradu i osumnjičenog bacili na pod.
Nikšićanin je ubijen na svega 10 metara od ulaza u zgradu u kojoj je živio sa porodicom u Žarkovu, oko ponoći.
Tek što je parkirao automobil "Mini moris" švajcarskih tablica, iz prikrajka gdje su ga čekale ubice isparkirao se bijeli BMW iz kojeg je ubica iz automatskog oružja ispalio skoro 30 metaka. Smrtonosne povrede zadobio je hicima u glavu.
- Ubice su znale gdje on živi te su ga čekale da se vrati kući. Kada su vidjeli njegov automobil, imali su dovoljno vremena da se isparkiraju i da pucaju iz njega dok on još nije izašao - kaže je sagovornik Blica.
Nakon ubistva počinioci su pobjegli u pravcu Vidikovca, gdje su zapalili BMW sa lažnim tablicama, kojim je počinjeno ubistvo.
Posjeta : 271