0
DPS će inicirati zakonske izmjene finansiranja nacionalnih savjeta zbog zloupotreba
Neće da - finansiraju zloupotrebe!

       - Posljedni pokušaji dijela opozicije da Crnu Goru prikažu kao državu koja diskriminiše svoje građane, još jedan je potez kojim, manipulacijama i neistinama, ova politička grupacija pokušava da spase ono što se spasiti ne može - svoj gubitnički politički rejting - ocijenila je DPS, koja će inicirati zakonske izmjene finansiranja nacionalnih savjeta zbog zloupotreba.

- Od izbora do izbora sve manje građana glasa za partije čiji su predstavnici bili na sastanku kod predsjednika Republike Srbije, i to je ključ problema koji pokušavaju da sakriju pod plaštom „brige za srpski narod u Crnoj Gori“. Srpski narod, niti jedan drugi, nije u ovoj državi ugrožen i o njima kao i svim ostalim građanima, podjednako brine država Crna Gora.
Nimalo ne čudi što velikosrpski nacionalisti insinuiraju tobožnju diskriminaciju i zapostavljenost srpskog naroda u Crnoj Gori. Mnogo puta do sada, on su pokazali da Crnu Goru smatraju isključivo spskom državom, i da polazeći od te pogrešne premise, izvode podjednako pogrešan zaključak da njima pripada politički monopol u Crnoj Gori. Ko god im rasprši tu samoobmanu, oni ga kleveću, tužakaju i simuliraju diskriminisanost. Navikli smo na to nedostojno i krajnje nemoralno ponašanje. Argumenatciju takvih kleveta, ne pojačava ni najnovija destrukcija predstavnika SPC koji, zloupotrebljavajući gostoprimstvo države Crne Gore, zaboravljaju da se retorikom devedesetih, u prvoj četvrtini 21.vijeka ne mogu uređivati odnosi u nezavisnoj i građanskoj Crnoj Gori.
Posjeta : 262