1
Vaterpolo-plivački savez Crne Gore i EPCG potpisali ugovor o generalnom sponzorstvu, vaterpolo reprezentacija ispraćena na EP
"Ajkule" ispraćene - po novu medalju!

       - Jasno je svima da bez ovakvog moćnog sponzora ne bi mogli da ispunjavamo sve obaveze koje imamo prema raznim selekcijama. Nadam se da Elektroprivredi i građanima Crne Gore na kraju vratimo sve na pravi način sa medaljama koje donosimo. Ove godine smo već obradovali Crnu Goru sa dvije medalje, i sada slijedi ono glavno Evropsko prvenstvo sa kojeg takođe očekujemo dobre vijesti. Ovi momci imaju hrabrosti i zanja, i uz malo sreće nadamo se povoljnim vijestima iz Barselone - naglasio je predsjednik VPSCG Dejan Bajić, na potpisivanju ugovor o generalnom sponzorstvu i ispraćaju vaterpolo reprezentacija na EP.

- Kada se pomene crnogorski vaterpolo, prva neka slika koju imam je kako Vladimir Gojković sa povrijeđenim ramenom pliva kontru i postiže gol, u momentu kada smo se svi pitali da li mu je karijera ugrožena. Ta neka snaga, predanost i volja, ostali su mi kao sjećanje za sva vremena. Želim momcima srećan put u Barselonu, da imaju srce svog selektora, i vjerujem da je tako. Crna Gora je ponosna na njih, a Elektroprivreda ponosna što je sponzor i što može da podrži sve te njihove napore. Siguran sam da ćete doći uzdignute glave jer ste naše poštovanje već dosta puta zaslužili - poručio je izvršni direktor EPCG Igor Noveljić, koji je na svečanosti u vinskom podrumu "Šipčanik" potpisao ugovor o sponzurstvu sa predsjednikom VPSCG Dejanom Bajićem.
- Iza nas stoje tradicija i kvalitet, brojne nagrade na najprestižnijim ocjenjivanjima vina, a upravo zlato koje smo osvojili sa starim podrumom "Kaberne Suvinjon" to želimo i vama, da iz Barselone dođete sa najsjajnim odličjem - poželio je "ajkulama" domaćin svečanosti, predstavnik domaće prodaje preduzeća "Plantaže" Vladan Savović.
- Dosta dugo smo na okupu, igrači su tu koji su to iznijeli na pravi način. Radili smo dobro, odradili smo dosta od onoga što smo planirali. Te dvije medalje ulile su nam dodatnu dozu samopouzdanja. Sada nas očekuje završni čin, najvažnije takmičenje za ovo ljeto. Poikušaćemo u narednih 5-6 dana da se još podignemo i da nastavimo sa igrama iz proteklog perioda - istakao je selektor vaterpolo "A" reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković.
Ugovor je potpisan uoči odlaska crnogorske vaterpolo reprezentacije na Evropsko prvenstvo, koje će od 15. do 28. jula biti odigrano u Barseloni. Upravo je na toj svečanosti napravljen ispraćaj za "ajkule" koje će u Španiji pokušati da još jednom obraduju naciju.
Vaterpolo reprezentacija na Evropsko prvenstvo putuje u subotu, a prvi meč odigraće u ponedjeljak protiv Francuske.
Posjeta : 245