0
Peti međunarodni plivački miting "Montenegro Open 2018" okupio je više od 340 plivača iz 43 kluba i 13 država
Stjepanović i promovisao - i trijumfovao!

       Najbolji plivač petog međunarodnog plivačkog mitinga "Montenegro Open 2018", koji je ya vikend u SC "Morača" okupio više od 340 plivača iz 43 kluba i 13 država - iz Crne Gore nastupilo je 130 plivača iz sedam klubova - bio je njegov promoter, član "Partizana" Velimir Stjepanović.

Drugo mjesto pripalo je Rusu Igoru Golovinu iz kluba "Khabarovsk", treći je bio Kristijan Lakatoš iz "Vojvodine", četvrti Nikola Bjelajac "Olympa" Banja Luka, a peti Stefan Šorak iz "Vojvodine".
Kod plivačica najbolja je bila Jovana Bogdanović iz "Sparte" Pančevo, drugo i treće mjesto pripalo je takmičarima "11. aprila" Ani Radulović i Nađi Basta, četvrta je bila Vanja Murtin iz "Vojvodine", a peta Dejana Blažević iz PS "Vojvodina".
Nagradni fond takmičenja bio je 2000 eura.
Najbolji crnogorski plivač bio je Ado Gargović iz VK "Budva", a najbolja crnogorska plivačica bila je Anđela ANtunović iz PVK "Jadran Carine". Prvo mjesto ekipno u konkurenciji sedam crnogorskih klubova pripalo je VK "Budva", drugi je bio PVK "Jadran Carine", a treći VPK "Verde Aquatic" Podgorica.
Posjeta : 131