2
Košarkaška "A" reprezentacija Crne Gore sjutra u Nikšiću, u kvalifikacijama za SP, igra protiv Bjelorusije
U taličnoj sali - cilj pobjeda!

- Naš je cilj da dobijemo Bjelorusiju, da nastavimo kontinuitet takmičenja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Hvala saradnicima, kao i igračima koji su se odazvali pozivu i došli. Prema informacijama koje imam odradili su odličan posao - naglašava Zvezdan Mitrović, selektor košarkaške "A" reprezentacije Crne Gore, pred sjutrašnju utakmicu koju "crveni" u kvalifikacijama za SP igraju protiv Bjelorusije u Nikšiću.

- Vjerujem da su momci motivisani, tu nema problema. Mi smo napravili odličan posao rezultatom protiv Bjelorusije u gostima, to se najbolje vidi kroz pobjedu te selekcije nad Slovenijom. Ipak pobjeda bi nam omoguića direktan prolaz u sljedeći krug kvalifikacija. Uz pravi pristup i dobru podršku sa tribina mislim da je moguće ostvariti pobjedu - dodaje Mitrović i podsjeća:
- Kad sam počeo da se bavim ovim poslom, bio sam asistent u timu Budućnosti 1996. kada smo osvojili Kup protiv "Partizana". Bio je to procvat "Budućnosti", bila je to utakmica za pamćenje u fenomenalnoj atmosferi i nekako je odavde sve to krenulo na nekom ozbiljnom nivou da bude. Uvijek lijepa sjećanja i uvijek dobra atmosfera koju nosim odavde još kao početnik. Tako da stvarno očekujemo jednu dobru podršku.
Posjeta : 196