1
Danilovgrađanin N.L. (32) lišen slobode u Budvi
Oduzeto mu - oko 46 grama heroina!

    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjedosti Budva su danas, preduzmajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kontolom lica i vozila pronašli i oduzeli oko 46 grama heroina. Osumnjičeni je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Službenici CB Budva rano jutros oko 03,40, u Ulici 22. novembra, zaustavili vozilo marke „Toyota Avensis” danilovgradskih registarskih oznaka kojim je upravljao N.L. (32) iz Danilovgrada sa privremenim boravkom u Budvi. Pregledom vozila policijski službenici su pronašli i oduzeli dva pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine 45,8 grama, koja je bila upakovana u dvije pvc kesice težine od po 42,4 grama i 3,4 grama. Daljim pregledom lične torbice N.L. policijski službenici su pronašli tri mobilna telefona, dvije SIM kartice i novac u iznosu od 240 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge.
Osumnjičeni je predat službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, na dalje postupanje, a koji su daljom kriminalističkom obradom došli do sumnje da je imao namjeru da opojnu drogu stavi u tzv. uličnu prodaju na području Opštine Budva.
Pronađeni heroin biće upućen u Forenzički centar radi vještačenja.
O događaju je obaviješten državni tužlac u Višem državnom tužilštvu u Podgorici koji je naložio da se N.L. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena prozvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Posjeta : 199