0
Cetinje
Podgoričanke krale - u butiku!

    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su u kratkom roku rasvijetlili krađu izvršenu u butiku. Pronađena su ukradene stvari koje će biti vraćene vlasniku. Slijedi krivična prijava protiv dvije osobe.


Dežurna služba OB Cetinje je juče, oko 19 obaviještena telefonskim putem da je izvršena krađa u butiku „Egzit“ u Cetinju, i to od strane dva nepoznata ženska lica.
Preduzimajući operativne i druge mjere i radnje, službenici OB Cetinje su na benzinskoj stanici „Petrol” u Cetinju, neposredno nakon izvršenja krivičnog djela i prijavljivanja ovog djela, zaustavili pmv marke „Renault Clio”, zelene boje, u kojem su se nalazila tri lica – dva ženska lica A.L. (34) i D.V. (37) i muško lice B.B. (33) iz Podgorice. Kod njih su pronađene stvari koje su, sumnja se, otuđene iz navedenog butika.
O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Cetinju koji je kvalifikovao krivično djelo i izjasnio se da se protiv D.V. i A.L. podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da su počinile krivično djelo krađa.
Posjeta : 212