0
Fudbalska "A" reprezentacija Crne Gore sjutra igra prijateljsku utakmicu sa Slovenijom
Rezultat važan - za septembar!

       - Protiv Slovenije ćemo probati da sa grupom igrača koje imam na raspolaganju napravimo nešto što bi uticalo na ambijent i atmosferu za septembarski start Lige nacija. Istina je da ćemo u septembru biti jači kada budemo kompletni, ali će se na atmosferu osjetiti ako rezultat bude prisutan. Nema selektora koji ne želi rezultat, želim ga i ja protiv Slovenije - istakao je na današnjoj press konferenciji Ljubiša Tumbaković, selektor fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore, koja sjutra - na "Gradskom stadionu" od 20,15 - igra prijateljsku utakmicu sa Slovenijom.

U redovima ,,hrabrih sokola“ zbog povreda neće biti 11 igrača, ali će i Slovenija biti oslabljena.
- I ekipa Slovenije će biti oslabljena neigranjem nekoliko igrača. Oni će pokušati da dodatno naprave kompenzaciju u kvalitetu preko angažovanja. Očekujem da budemo ravnopravni i uz ambijent i atmosferu napravimo dobar rezultat. U junu prošle godine pobijedili smo Jermeniju, čuo sam da je to prva pobjeda u tom terminu. Volio bih da sjutra pobijedimo nekog u junu i u prijateljskom meču - ukazao je selektor "crvenih".
- Želimo da pobijedimo pred našim navijačima. Nekoliko nama bitnih igrača propstiće meč, ali tu je nova grupa igrača koja će probati da se nametne selektoru i pokaže mu da može da računa na njih. Tu su i igrači koji su od ranije u reprezentacijii i na njima je obaveza i zadatak da pokažu zašto imaju takav status - dobrom rezultatu se nada i ofanzivni vezista Marko Janković.
- Ubijeđen sam da, kada igramo za reprezentaciju, motiva ne fali. Samo igranje je veliki podstrek za sve nas i obaveza. Siguran sam da ćemo dati svoj makimum, poručio je fudbaler "Partizana".
Posjeta : 232