3
Nikšićka policija u kratkom roku rasvijetlila krviično djelo ubistvo u pokušaju
U svađi - "radio" nož!

    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili krviično djelo ubistvo u pokušaju i tom prilikom lišili slobode M.V. (71) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da je na štetu Š.H. (42) iz Nikšića počinio ovo krivično djelo.

Dežurna služba CB Nikšić je, 28.maja oko 21 obaviještena od oštećenog Š.H, da ga je tog dana oko 14, u jednom ugostiteljskom objektu, nakon kraće verbalne rasprave napalo nepoznato lice i nanjelo mu tjelesne povrede u predjelu vrata upotrebom noža čija je dužina bila oko 20 cm. Njemu je ukazana medicinska pomoć u Medicinskom centru Nikšić.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je ovaj događaj kvalifikovao kao krivično djelo ubistvo u pokušaju.
Preduzimajući intenzivne mjere i radnje, službenici nikšićke policije su u kratkom roku identifikovali, locirali i lišili slobode M.V. (71) iz Nikšića, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.
Državni tužilac u VDT u Podgorici je naložio da mu se ovo lice privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo ubistvo u pokušaju. Nakon saslušanja M.V. tužilac je za njega donio rješenje o zadržavanju u službenim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.
Posjeta : 230