3
U Studentskoj ulici
Djevojku tukao - šipkom!

          Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, locirali i lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda na štetu ženske osobe.

Službenicima CB Podgorica prijavljeno je, 27.maja, od građana da je u ulici Studentskoj u Podgorici napadnuta jedna ženska osoba na naročito drzak način, udaranjem šipkom u predjelu glave i tjela. Policijski službenici su izašli na lice mjesta, gdje nisu zatekli napadača, i izvršili uviđaj. Oštećena A.Ž. (26) iz Podgorice je zadobila teške tjelesne povrede.
U cilju pronalaska lica službenici CB Podgorica su raspisali lokalnu potragu za osumnjičenim D.M. (29) iz Podgorice.
U koordinaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, nakon prikupljenih obavještenja od oštećene i svjedoka ovog događaja, policijski službenici su locirali i lišili slobode D.M.
D.M. je po nalogu državnog tužioca tom tužiocu priveden na dalju nadležnost zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.
Posjeta : 201