2
Policija prekinula još jednu uličnu prodaju opojne droge u Bijelom Polju
Pretresom našli - marihuanu!

    Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja, pronašli i oduzeli oko 390 grama marihuane i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje opojnih droga.

Službenenici Odsjeka su juče, oko 07,40, postupajući na osnovu operativnih informacija, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, izvršili prestres kuće i drugih prostorija koje koristi M.V. (31) iz Bijelog Polja. Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli jedan zamotuljak i dva pvc pakovanja i teglu sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna ukupne težine od 386,7 grama, kao i digitalnu vagu za precizno mjerenje.
Pronađna i oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.
Ovom zaplijenom službenici Odsjeka su otkrili i prekinuli još jednu tzv. uličnu prodaju opojne droge marihuana na području Opštine Bijelo Polje.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Posjeta : 266