1
Na zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani
Oduzeli preko - 15 kilograma skanka!

    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i Uprave carina – Carinske ispostave Sukobin, su danas na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u saradnji sa graničnom policijom Republike Albanije, kontrolom teretnog motornog vozila pronašli i oduzeli preko 15 kilograma skanka. Lice, droga i vozilo su predati policijskim službenicima Republike Albanije.


Policijski i carinski službenici su prekjuče, u saradnji sa graničnom policijom Republike Albanije, na ulazu u Crnu Goru, na ZGP Sukobin – Murićani, kontrolisali tmv marke „Mercedes – Sprinter“ albanskih registarskih oznaka kojim je upravljao N.G. (37) iz Republike Albanije
. Detaljnom kontrolom vozila, uz angažovanje službenog policijskog psa za otkrivanje opojnih droga, u rezervnoj gumi od teretnog motornog vozila i u rezervoaru za gorivo uočena je veća količina pvc pakovanja i pakovanja od aluminijiske folije sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna tipa skank, ukupne težine 15,5 kilograma.
Prema protokolu o radu na ZGP Sukobin, lice, vozilo i oduzetu opojnu drogu preuzeli su službenici policije Albanije radi daljeg procesuiranja.
Posjeta : 131