0
Sinoć, oko 21, došlo je do upotrebe vatrenog oružja u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog
Opet napadnuta - novinarka!

       - Sinoć, oko 21, došlo je do upotrebe vatrenog oružja u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici u kojem je povredu zadobila novinarka O.L.
Policija je, odmah po prijavi, preduzele mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja događaja - saopštila je Uprava policije Crne Gore.

O.L. je transportovana u medicinsku ustanovu radi pružanja ljekarske pomoći. U događaju je zadobila prostrelnu ranu u predjelu desne potkoljenice.
Na licu mjesta se vrši uviđaj. Izvršena je blokada grada i vrše se pojačane kontrole. Policijski službenici izuzimaju snimke sa video nadzora u blizini lica mjesta izvršenja krivičnog djela. U toku su kriminalistička obrada i druge policijsko – tužilačke aktivnosti koje se preduzimaju radi identifikovanja lica koje je izvršilo ovo krivično djelo i rasvjetljavanja svih okolnosti ovog događaja.
Uprava policije osuđuje ovo krivično djelo učinjeno na štetu novinarke i preduzeće sve zakonom propisane mjere i radnje, u koordinaciji sa tužilaštvom, kako bi ovaj događaj u potpunosti bio rasvijetljen.
Posjeta : 119