1
Saopštenje predsjednika KK "Budućnost Voli"
Još korak do sna - bez sjenke na uspjeh!

    - Večeras se očekuje od KK "Budućnost Voli" i svih nas da u velikom stilu pokažemo još više, šta Podgorica i Crna Gora može, ko smo i odakle smo, pred licem regiona, Evrope i košarkaške javnosti koja će nas pomno pratiti.
Siguran sam da smo dorasli izazovu, pokažimo to i večeras. Naša "Budućnost" nas je sve okupila i učinila ponosnim.
Uspjeh smo ostvarili, ostao je još jedan korak do sna, za našu "Budućnost", zajedno večeras - napomenuo je Dragan Bokan, predsjednik KK "Budućnost Voli" u saopštenju kojim se obratio uoči četvrte, možda odlučujuće utakmice sa "Crvenom zvezdom m:ts" za prvaka ABA lige.

- Od sinoć je KK Budućnost VOLI na korak bliže ostvarenju velikog sna - ukazao je Bokan.
U susret utakmici od koje mnogo očekujemo, duboko smo svjesni veličine dosadašnjeg uspjeha.
- Pokazali smo ABA regiji i Evropi da je Podgorica i Crna Gora kadra da organizuje košarkašku priredbu koja ni po čemu ne zaostaje za prestižnim evropskim gradovima.
Hvala svim navijačima na podršci.
Ponosni smo na to što na utakmici koja je proglašena događajem velikog rizika nije pao ni jedan upaljač na parket, što se nije desio ni jedan incident koji bi bacio sjenku na sinoćnu nezaboravnu atmosferu - istakao je predsjednik "Budućnosti" i dodao:
- Ovom prilikom se zahvaljujemo i pripadnicima bezbjednosnih službi, posebno policiji, obezbjeđenju Securitas, svima koji su učestvovali u organizaciji sinoćnje utakmice, našim Varvarima i njihovim vođama, podsjećajući da sve nas večeras čeka još veća odgovornost i obaveza.
Posjeta : 154