0
Lišen slobode T.O. (29) iz Podgorice
Osumnjičenom za razbojništvo - našli skank!

          Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvijetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i tom prilikom lišili slobode osumnjičenog za ovo krivično djelo. Pretresom lokacije koju je koristio osumnjičeni pronađeno je 66 grama skanka.


Službenici CB Podgorica juče su lišili slobode T.O. (29) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 1februara oko 21, ušao u sportsku kladionicu „Olimp“ sa navučenom sa kapuljačom na glavi, a u ruci je držao metalnu šipku. On je od zaposlene M.Đ, uz prijetnju šipkom otuđio pazar. Oštećena je u tom mometnu uzela svoj mobilni telefon a T.O. je, kako se sumnja, tada udario nekoliko puta u predjelu glave metalnom šipkom. Nakon toga osumnjičeni je pobjegao.
Sprovedena kriminalistička vještačenja i operativni rad na terenu su doveli do sumnje da je T.O. izvršilac ovog krivičnog djela.
Službenici CB Podgorica su, po prethodno pribavljenoj naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi T.O. i tom prilikom pronašli i oduzeli 66 grama biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank.
O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da mu se T.O, prviede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnoavne sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Posjeta : 188