0
Službenici Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili četiri imovinska delikta
Slobode lišena - tri maloljetnika!

          Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili su četiri imovinska delikta počinjena prije nekoliko dana i lišili slobode maloljetne A.A. iz Berana, P.R. iz Bara i L.K. iz Podgorice, zbog sumnje da su ih izvršili.
Oni su ova krivična djela – tri teške krađe i jednu tešku krađu u pokušaju, kako se sumnja, počinili u Podgorici, 01. i 02. aprila ove godine, na štetu marketa „Aroma“ i „Idea“ i građana I.Ć. i B.K.

Sumnja se da su ova lica provalila u objekat marketa „Aroma“ u Komskoj ulici i iz njega otuđila izvjesnu količinu cigareta i žvakaćih guma. Oni su takođe, kako se sumnja, odvalili i ulazna vrata objekta marketa „Idea“ u Skopskoj ulici ali iz objekta nisu ništa otuđili. Sumnja se i da su u ulici Vuka Karadžića ušli u otključano vozilo „VW Golf III“, vlasništvo B.K, koje su potom prespajanjem žica stavili u pogon i odvezli se sa lica mjesta. Takođe se sumnja da su ova lica u Ulici IV jula obili vozilo „VW Golf II“, vlasništvo I.Ć, koje su potom prespajanjem žica stavili u pogon i odvezli se njime.
Policijski službenici su pronašli oba otuđena vozila i vratili ih vlasnicima.
Osumnjičeni će, uz posebni izvještaj, kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom izvršiocu, biti privedeni državnom tužiocu za maloljetnike u ODT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela.
Posjeta : 158