2
Policcija na Cetinju kod jedne osobe pronašla marihuanu
Podnijeli tri - krivične prijave!

    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, postupajući po operativnim saznanjima, kontolom lica pronašli su i oduzeli opojnu drogu marihuanu. U prethodnom periodu nadležnom tužiocu službenici OB Cetinje su protiv tri bezbjednosno interesantna lica podnijete krivične prijave zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili tri krivična djela.

Službenici OB Cetinje su, 24.marta oko 23,35, postupajući po operativnim saznanjima, u ulici Ivan Begovoj, zaustavili putničko motorno vozilo marke „Ford Fusion” kojim je upravljao P.M. (36), državljanin Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Budvi. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli zamotuljak sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.
Oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorci koji će se nakon vještačenja izjasniti o kvalifikaciji djela.
Takođe, službenici OB Cetinje su protiv tri bezbjednosno interesantna lica nadležnom tužiocu podnijeli krivčne prijave zbog postojanja osnovane sumnje da je su počinili tri krivična djela. Protiv S.T. (40), službenici OB Cetinje su podnijeli krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, protiv Ž.M. (43) je podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa, dok je protiv F.R. (33) podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo prevara.
Posjeta : 155