0
Pobjedom nad "Tiringerom" rukometašice "Budućnosti" izborile plasman u četvrtfinale Lige šampiona
Tokom sezone - rasle kao kolektiv!

       – Velika pobjeda protiv ozbiljnog protivnika i u sjajnom ambijentu koji su priredili njihovi navijači. Ova sezona je pokazala kako raste kolektiv i kako individualno napreduju igračice koje su budućnost Budućnosti i crnogorske reprezentacije. Bilo je prirodno zbog sjajnog odnosa i energije koju pokazuju igračice tokom čitave sezone da dođe i ovakvo idzanje u gostima. Pokazali smo zrelost i odigrali na visokom nivou protiv iskusnog protivnika, kome je takođe, ovaj meč bio odlučujući za plasman u četvrtfnale. Ponosan sam na djevojke i radujemo se prolasku među osam najboljih, gdje nas vjerovatno očekuje Đer. Biće to poklon za ovu mladu ekipu i prilika da se oprobamo protiv aktuelnog prvaka Evrope - ponosno je istakao Dragan Adžić, trener rukometašica "Budućnosti", koje su pobjedom nad "Tiringerom" izborile plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

– Da nije tako, i da odnos igračica, stručnog štaba i uprave nije na najvišem nivou i da svi zajedno ne vjerujemo u ono što radimo, ne bi bilo ni ovakvih rezultata. Želja je bila da odigramo što više utakmica ove sezone, jer je to neprocjenjivo važno za ovu mladu ekipu. To je nešto neprocjenjivo za ove igračice koje su budućnost ovog kluba i naše reprezentacije - ukazao je Adžić da klub uvijek ima veće ambicije od očekivanih i zaključio:
- Dueli protiv Đera će biti praznik rukometa i predstavljaju ispunjenja sna, u koji smo vjerovali iako smo znali da će biti teško, kako zbog mladosti tima, ali i brojnih problema sa kojima smo se suočavali tokom sezone zbog povreda i izostanka nekih igračica. Ali igračice, stručni štab i uprava su pokazali da je sve moguće i sada svi zajedno treba da se radujemo ovom uspjehu.
Posjeta : 197