1
Predsjedništvo "DF" odlučilo da Milan Knežević dobrovoljno ne ide na izdržavanje četvoromjesečne kazne u ZIKS
Ekspresno pozvan - zbog izbora!

    - Predsjedništvo "DF" ne priznaje ovu, političku odluku suda i Milan Knežević neće dobrovoljno ići u Spuž da odsluži kaznu. Ekspresno ga pozivaju zato što ga žele prikazati ekstremnim i kao konfliktnu ličnost. što on nije. Želi se ekstremizovati i "DF", na čiji poziv su se, prvi put poslije 16. oktobra, okupili svi opozicioni političari. Poziv mu je namjerno upućen toga dana, jer se približava poraz na predsjedničkim izborima i želi se isprovocirati niz akcija i konfliktnih situacija, a posebno žele da iskoriste "DF", Znamo za tu njihovu igru i u nju se nećemo uključivati. Ovo je novi pritisak na "DF", ali neće nas zaplašiti i ne odustajemo od namjere da Crnu Goru oslobodimo od mafijaškog režima na čijem čellu su Duško Marković i Milo Đukanović - istakao je Predrag Bulatović, jedan od lidera "DF" na press konfereciji povodom pziva koji je Milan Knežević dobio da se u petak javi na izdržavanje četvoromjesečne kazne u ZIKS.

- Ovo je jedna od onih prelomnih tačaka, kada Crna Gora treba da krene putem slobode, putem razumijevanja, puten kojim bi svi normalni ljudi željeli da ona krene. Režim je u panici pred predsjedničke izbore i hoće da na ovaj način zaplaši glasače opozicije. Ili da natjera opoziciju na bojkot izbora, što niko u opoziciji, koja vjeruje u pobjedu, neće uraditi. Suprotstavićemo se opasnoj akciji koja za cilj ima destabilizaciju u zemlji - napomenuo je Andrija Mandić
i dodao da Predsjedništvo "DF" stoja iza ove odluke i velike akcije koja će uslijediti.
- Neću se dobrovoljno odazvati pozivu da idem u Spuž, neću vodti trubače, praviti roštilj i performans ispred spuških kapija. Neću ni da bježim u Rusiju, ni u Srbiju. Svi će znati gdje se nalazim, sa timom advokaata razmotriću mehanizme koji se odnose na ovaj poziv - kategoričan je Knežević.
Posjeta : 148