1
Najbolje košarkašice Crne Gore u kvalifikacijama za Eurobasket dočekuju selekciju Islanda
Pobjedom obezbijeđuju - lakši nastavak!

    - Apsolutno vjerujemo u plasman na Eurobasket, međutim idemo korak po korak, mislimo samo na narednu utakmicu. Koncetrisani smo samo na Island, da pobjedom obezbijedimo lakši nastavak kvalifikacija, a o mečevima u Slovačkoj i BiH razmišljaćemo kada budu na redu - naglašava Zoran Kašćelan, član stručnog štaba "A" reprezentacije košarkašica Crne Gore koje sjutra - u kvalifikacijama za Eurobasket - dočekuju selekciju Islanda.

- Koliko god da je Island atipična košarkaška zemlja, nije lako igrati protiv njih. U Sarajevu su prije nekoliko dana izgubili 30 razlike, ali su prvo poluvrijeme igrli u egalu sa BiH. Koliko god da sve lako izgleda na papiru, neće biti sigurno tako, moramo da budemo maksimalno koncentrisani i od starta da nametnemo svoj ritam - istakao je Kašćelan o sjutrašnjem rivalu.
- Očekujemo pobjedu, ali znamo da će biti težak meč, vjerujemo u naš kvalitet. Oporavili smo se od meča sa Slovačkom. Island ima mladu ekipu, ne predaju se nikad tako da moramo do kraja meča naš ritam da držimo, da damo sve od sebe i da budemo bolje nego protiv Slovačke. Svi vjerujemo u plasman na Eurobasket. Izmakla je ta pobjeda protiv Slovačke, ali vjerujemo u nas i to da se plasiramo na šampionat kontinenta - poručuje Dragana Živković.
Vijest da će Jelena Vučetić morati na dugačku pauzu rastužila je sve u našem taboru.
Duel Crna Gore i Islanda igra se u srijedu od 19 u dvorani Verde kompleksa. Ulaz je slobodan.
Posjeta : 192