2
Dragan Adžić, trener rukometašica "Budućnosti" uoči duela protiv mađarskog FTC na startu glavne runde Lige šampiona
Pokazali smo - da znamo sa njima!

- Dosta od naših mladih igračica igralo je protiv njih prošle godine i to će nam puno pomoći da ih spremimo, da to na terenu izgleda onako kako želimo za prvu utakmicu. Sa nestrpljenjem očekujemo nastavak Lige šampiona i nastavak rasta ove generacije. Pokazali smo i prošle godine kako se igra sa njima, pobijedili smo ih u gostima, taj recept može da se ponovi. Moramo im parirati i ne dozvoliti im da razviju igru kakvu žele - naglasio je Dragan Adžić, trener rukometašica "Budućnosti", uoči duela protiv mađarskog FTC na startu glavne runde Lige šampiona.

- Od Svjetskog prvenstva odigrale su osam ili devet kola domaćeg prvenstva i sve ubjedljivo pobijedile. Marija Jovanović je oporavljena i sa Holanđankom Laurom Van Der Hejden čine kvalitetnu ekipu. FTC je izuzetna napadačka ekipa - upozorava trener dvostrukih šampionki Evrope.
Ema Ramusović oporavila i da već trenira sa ekipom.
- Biće od pomoći, ali ne u punom kapacitetu. Vjerujem da će sljedeće sedmice protiv Tiringera biti na nivou kao prije povrede - kazao je Adžić.
Prošle sezone obje ekipe u međusobnim duelima ostvarile su pobjede u gostima. Budućnost je slavila u Budimpešti 24:23, dok je FTC bio ubjedljiv u Podgorici 33:25.
Nedjeljni duel u Budimpešti počeće u 15.
Posjeta : 157