1
U Beranama rasvijetljena dva krivična djela iz oblasti imovinskih delikata
Jedan krao pirotehniku - drugi kola!

    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Berane, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili su dva krivična djela i tom prilikom nadležnom tužiocu podnijeli krivične prijave protiv dvije osobe.

Službenici CB Berane su 2. januara nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv maloljenog A.A. (14) iz Berana, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu marketa „Naš diskont – Voli“ – piro centar „Mirnovac“ koji se nalazi u ulici Dragiše Radevića. On je, kako se sumnja, 02.01.2017. godine, upotrebom fizičke snage provalio vrata od kontejnera za prodaju pirotehnike „Mirnovac“ i iz njega otuđio veću količinu pirotehničkih sredstva.
Takođe, službenici CB Berane su juče državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca protiv N.D. (18) iz Berana zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa na štetu M.K. On je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio na način što je u toku noći 04/05. januara, upotrebom podesnog sredstva polomio staklo na vozilu marke Jugo, nakon čega je ušao u vozilo i upotrebom podesnog sredstva polomio bravu za startovanje vozila i spajanjem žica stavio u pogon vozilo, nakon čega se vozilom udaljio u nepoznatom pravcu.
Posjeta : 180