0
Nikšićka policija podnijela krivičnu prijavu protiv V.R. (19) iz Bara
Lažno prijavio - bombu u lokalu!

    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, identifikovali su osssobu za koju se sumnja da je počinila krivično djelo lažno prijavljivanje i tom prilikom nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv V.R. (19) iz Bara.

Službenici CB Nikšić 3.januara identifikovali su i podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv V.R. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 31.12.2017 godine oko 23,50 casova, dok se nalazio na području Opštine Kotor, sa telefonskog broja koji koristi, anonimno pozvao Dežurnu službu CB Nikšić i prijavio da je u ugostiteljskom objektu „Montenegro pab", gdje je organizovan doček Nove godine, postavljena ručna bomba.
Postupajući po navedenoj prijavi policijski službenici su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti i tom prilikom, nakon pregleda prostorija, utvrdili da u ovom objektu nema eksplozivnog sredstva te da se stoga radi o lažnoj prijavi.
Nakon što je osumnjičeni identifikovan, od njega je privremeno oduzeta mobilna kartica sa koje je upućena lažna prijava, a u konsultaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, protiv V.R. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.
Posjeta : 134