0
Ulcunjanin I.H.lišen slobode zbog pokušaja ubistva
Pucao na - sugrađanina!

    Službenici Uprave policije MUP – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su istoga dana kada je počinjeno rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i tom prilikom lišili slobode I.H. iz Ulcinja zbog sumnje da je počinio navedeno krivična djela.

Službenci OB Ulcinj, preduzimajući operativne mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnog djela ubistvo u pokušaju na štetu E.P. iz Ulcinja, identifikovali su i lišili slobode I.H. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
I.H. je, kako se sumnja, juče oko 18,50 u Bulevaru Teuta, ispred lokala Sahat Kula u Ulcinju, počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu E.P, tako što je u njegovom pravcu ispalio jedan hitac iz pištolja koji je tom prilikom pogodio staklo od motornog vozila na mjestu vozača, kojim je upravljao oštećeni E.P. I.H. je, sumnja se, drugi hitac ispalio u vazduh nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.
O događaj je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se I.H. liši slobode i da mu se privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Posjeta : 135