2
Turistička organizacija Podgorice otvorila veliki Novogodišnji bazar na Trgu nezavisnosti
Tezge pune - ukusnog i ukrasnog!

- Tokom trajanja „Novogodišnjeg bazara“ prisutni će biti izlagači iz cijele Crne Gore, a sugrađani i posjetioci Podgorice, moći će da probaju i kupe razne organske proizvode, tradicionalne proizvode podgoričkog regiona, te da uljepšaju svoje domove ručno rađenim novogodišnjim ukrasima, suvenirima i predmetima ukrašenim dekupaž tehnikom - saopšteno je iz Turističke organizacije Podgorice, organizatora velikog Novogodišnjeg bazara, koji će - u čast obilježavanja „19. decembra - Dana obilježavanja rođendana grada“, te u susret novogodišnjim praznicima - na Trgu nezavisnosti biti otvoren do 29.

Bazar je otvoren od 11 do 17, a od 12 do 14 za najmlađe sugrađane i posjetioce biće organizovano druženje sa Djeda Mrazom.
- Na ovaj način zvanično je otpočelo novogodišnje slavlje na Trgu nezavisnosti, u organizaciji Glavnog grada, koje se nastavlja 31. decembra Dječijim novogodišnjim koncertom – Nastupom hora „Zvjezdice“ i dječijih animatora. Iste večeri nastupiće bend „Neon“ i najpopularniji hrvatski kantautor Toni Cetinski, 1. januara Vlatko Stefanovski, dok će spektakularnim solističkim koncertom Sergeja Ćetkovića biti zaokružen novogodišnji program u Podgorici - ističu u TOP.
Posjeta : 244