1
Lišen slobode I.P. (29) iz Podgorice
"Pozajmio" kola - do bolnice!

             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili su krivično djelo oduzimanje vozila i tom prilikom lišili slobode I.P. (29) iz Podgorice.

Službenici CB Podgorica su, 16.decembra nadležnom tužiocu podnijeli poseban izvještaja kao dopunu krivične prijave podnijete protiv nepoznatog počinioca protiv I.P. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila na štetu F.V, iz Podgorice.
On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio tako što je u toku noći 13/14.decembra prilikom izlaska iz jednog ugostiteljskog objekta, iz džepa jakne F.V. otuđio svežanj ključeva na kojem se nalazilo i ključ od vozila. Nakon što je izašao iz ugostiteljskog objekta, osumnjičeni I.P. je, sumnja se, pomoću kodiranog ključa otključao vozilo i odvezao se do Kliničkog centra, gdje ga je zaključao i napustio.
Otuđeno vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniiku.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se I.P. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnaovena sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila.
Posjeta : 245