1
Policija uhapsila Baranku Danijelu Kisić Petrović (65)
Našli joj arsenal - oruja i municije!

    Službenici policije spriječili su danas likvidaciju i uhapsili Baranku Danijelu Kisić Petrović (65) nakon što su u njenom stanu pronašli arsenal oružja i municije.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici barskog Centra bezbjednosti su, postupajući shodno operativnom podatku da se sprema likvidacija u Baru, od nadležnog sudije za istragu pribavili naredbu za pretres stanova i drugih prostorija koje koriste D.K.P. i njen sin K.P. (30).
Pretresom su pronađeni i oduzeti automatski pištolj hekler sa dva okvira puna municije, automatski pištolj škorpion sa tri okvira puna municije, revolver nepoznate marke sa sedam metaka, preko dvije hiljade komada razne pištoljske municije, fantomka i lisice.
Policija je u stanu pronašla i gasni pištolj, pribor za čišćenje oružja, tri pečata i štambilj za koje se sumlja da su falsifikati.
- Nakon konsultacija sa nadležnim tužiocem, D.K.P. je lišena slobode i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljeno oružje i eksplozivnih materija - kaže se u saopštenju.
Navodi se da će oružje, municija i druge stvari i predmeti biti upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.
- Aktivnosti na sprječavanju i otkrivanju krivičnih djela sa elementima nasilja se nastavljaju - poručili su iz Uprave policije.
Posjeta : 238