1
Policija lišila slobode A.P. iz Podgorice
Oduzeto oko - kilogram marihuane!

Službenici Uprave policije MUP – Odsjeka za borbu protiv droge su danas, preduzimajući mjere i radnje u cilju subijanja ulične prodaje opojne droge, lišili slobode A.P. iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Službenci Odsjeka su danas, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres kuće koju koristi A.P. i tom prilikom pronašli i oduzeli 11 većih zamotuljaka i jednu staklenu teglu sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko jedan kilogram, kao i digitalnu vagu za precizno mjerenje.
O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da se A.P. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Oduzeta droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.
Posjeta : 233