1
Žiri za dodjelu Nagrade ″19. decembar″ za 2017.
Nagrađeni - vatrogasci, Bokan i Kovačević!

          - Služba zaštite Glavnog grada (Vatrogasci Podgorice), za ostvarene rezultate u zaštiti života građana, njihove imovine i imovine Glavnog grada u velikim požarima, privrednik, vlasnik kompanije ″Voli″, Dragan Bokan za posebne zasluge u poslovanju i unaprjeđenju i podizanju kulture trgovine i , kompozitor i kantautor Slobodan M. Kovačević za izuzetan doprinos u muzičkom stvaralaštvu - dobitnici su Nagrade ″19. decembar″ za 2017.

Za ovogodišnje dodjeljivanje Nagrade ″19. decembar″ podnijeti su predlozi za 12 kandidata, koji su ispunili formalno - pravne uslove za dodjelu Nagrade.
Žiri je Odluku o dodjeli Nagrade ″19. decembar″ za 2017. godinu, donio tajnim glasanjem.
Žiri

Žiri za dodjelu Nagrade ″19. decembar″ za 2017. godinu, u sastavu prof. dr Gordana Đurović,predsjednica i članovi: Branko Banjević, Vjera Nikolić, Branimir Popović, prof. dr Petar Ivanović, dr Đoko Jočić, Budimir Simonović, prof. dr Radovan Radonjić, mr Nela Savković-Vukčević, Ruždija Tuzović, prof. dr Goran Ćulafić i prof. dr Marko Camaj, održao je13. decembra 2017. godine sjednicu, na kojoj je donio Odluku o dodjeli Nagrade ″19. decembar″ za 2017. godinu.

Posjeta : 193