1
Predsjedništvo "DF" zabrinuto za bezbjednost lidera
Crtaju nam - mete na grudima!

       Zabrinjava namjera Duška Markovića, Zorana Pažina i Ivice Stankovića da se kroz instruiranje svedoka saradnika Saše Sindjelića, pokuša kriminalizovati lideri DF, kao navodni naručioci njegovog atentata, čime nam se crta meta na grudima i ugrožava naša bezbednost - ocijenilo je danas Predsjedništvo "DF".

- Shvatamo paniku u redovima režima zbog kraha lažnog montiranog slučaja državnog udara, gdje cijela Crna Gora gleda na koje grane je ovaj režim doveo tužilaštvo i pravosudje, da nam se sprda čitav svijet. Ipak, pokušaji režima da crtaju mete na grudima lidera Df i da ugrožavaju našu bezbjednost i bezbejdnost naših porodica, neće ostati bez adekvatnog odgovora DF - poručilo je Predsjedništvo "DF".
   Predsejdništvo posebno ističe da je kao dio ove nove faze obračuna režima sa DF, obijena kuća Predraga Bulatovića, a juče izvedena diverzija na automobilu Branka Radulovića, što ocjenjujemo kao nastavak progona i pokušaja i fizičke eliminacioje lidera DF. Ukoliko se odmah ne otkriju nalogodavci, organizatori i izvršioci ovih napada na lidere DF, DF će Duška Markovića, Ivicu Stankovica i Zorana Pažina držati kao opdgovorne za pokušaj fizičke likvidacije lidera DF.
Predsjedništvo DF je ocjenilo da naši hrabri aktivisti odradjuju sjajan posao u kampanji za lokalne izbore u Mojkovcu i na Cetinju, uprkos činjenici da zbog eskalacije državnog, tužilačkog, pravosudnog, medijskog , mafijaškog progona lidera DF, mi nijesmo u mogućnosti da damo svoj puni doprinos kampanji, što je i cilj ove režimske harange protiv DF.
Predsjedništvo DF je sigurno da će gradjani Mojkovca i Cetinja prepoznati hrabru i časnu borbu DF za pravdu i istinu i da će svojim glasom listama DF , postati dio pokreta za oslobodjenje naše države od okova jednog korumpiranog i anticrnogorksog režima koji je opljačkao državu i narod i obrukao naše slavne pretke i našu istoriju.
   Nema predaje. Sloboda ili ništa. Samo Front oslobadja. Do pobjede.
Na muci se poznaju junaci. Samo složno. Samo jako.
Posjeta : 248