0
"Pokret za promjene" saopštio, policija će utvrditi činjenice
Pokušana likvidacija - profesora Radulovića!

         - Po klasičnom kriminalnom scenariju, koji u najvećem broju slučajeva rezultira tragičnim posledicama, juče je bio izložen profesor dr Branko Radulović, potpredsjednik "PzP" i član Predsjedništva "DF". Bio je pripremljen monstruozni scenario, posebno imajući u vidu, da prof. Radulović svakodnevno putuje bez obezbjeđenja, vozeći svoj automobil, ne skrivajući se od javnosti - saopštio je "Pokret za promjene".

- Ovo nije prvi slučaj da se vrši pritisak, raznih vidova uznemiravanja na profesora Radulovića i njegovu porodicu. Očekujemo ovaj put da će nadležni organi uraditi svoj posao na profesionalan način i identifikovati počinioce, a posebno nalogodavce. Jasno je da se radi o vidu političkog terorizma, čiji je motiv da se eliminišu oni koji su najglasniji protivnici kriminalnog režima - ukazuje u saopštenju "PzP".
Policija preduzima aktivnosti kako bi se utvrdilo činjenično stanje i rasvijetlio događaj koji je Radulović prijavio.
Saopštenje policije

Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica preduzimaju aktivnosti kako bi rasvijetlili događaj koji je danas prijavio član PZP Branko Radulović.
Radulović je naime danas oko 11,15 časova CB Podgorica prijavio da je nepoznato lice juče, 08.11.2017. godine, u intervalu od 10,30 do 13,30 časova, odšarafilo šarafe sa prednjeg lijevog točka njegovog vozila „Audi A4“, dok se nalazilo parkirano na parking prostoru Parking servisa kod Gradskog stadiona u Podgorici.
On je kazao da je juče osjetio lupanje kad je krenuo vozilom ali da je tek danas vidio da nešto nije u redu sa prednjim lijevim točkom.

Posjeta : 344