1
Šta može da učini kombinacija meda i bijelog luka
Podižu imuni sistem - "iz mrtvih"!

    Med i bijeli su poznati lijekovi u narodnoj medicini. Njihova moćna svojstva liječe mnoga oboljenja, pa ih sa razlogom ljudi nazivaju prirodnim antibioticima.

Med i bijeli luk bi trebalo da postanu vaše svakodnevne namirnice, jer “podižu imuni sistem iz mrtvih“.
Isjeckajte 2-3 čena belog luka i stavite ih u teglicu sa medom. Ostavite smesu da odstoji sve dok se ne stopi. Dovoljno je da uzimate jednu kašiku ovog leka svako jutro vezanih 7 dana i vaš organizam će doživeti nevjerovatnu promenu, piše LT…
Podiže imunitet
Kombinacija meda i bijelog luka pojačava snagu vašeg imunog sistema, što je važna ako se borite protiv neke bolesti, ali i kada želite da spriječite zarazu.
Štiti srce
Ova mješavina čisti krvne sudove od masti i time sprečava srčani udar. Dokle god krv nesmetano cirkuliše vašim organizmom, srce kao organ je zaštićeno.
Liječi upalu grla
Med i bijeli luk imaju visoko antiimflamatorno dejstvo, pa su veoma dobri za suzbijanje infekcije grla.
Pomaže kod dijareje
Uz pomoć ove smjese možete da ojačate vaš digestivni sistem i na taj način uklonite svaku infekciju. Samim tim riješićete problem rijetke stolice.
Liječi suvi kašalj
Med i bijeli luk su izuzetni u razbijanju guste sluzi, koja se taloži u dnu vašeg grla i tako izaziva suhi kašalj. Ova kombinacija razvodnjava sekret i uklanja upalne procese. Isto važi i za sinuse.
Pomaže kod gljivičnih infekcija
Gljivice mogu da napadnu različite dijelove vašeg tela, ali ova mješavina je prava antibakterijska bomba, koja djeluje i u ovom slučaju. Najbolje je koristiti je preventivno, jer sprečavate mogućnost bilo kakve infekcije.
Vrši detoksikaciju
Smjesa meda i bijelog luka je prirodni detoks za vaš organizam. Koristeći ovaj lijek, vi dajete svom organizmu drugu šansu, jer med i bijeli luk oslobađaju vaše tijelo svih otrova koje ste prethodno unijeli.
Treba napomenuti da je ovaj prirodni lijek izuzetno dobar i za stabilizaciju holedterola u krvi, ali i za gubitak viška kilograma.
Posjeta : 495